Vis mig din bil... og jeg skal fortælle dig, hvem du er

For kvinder er bilen andet og mere end en metalklods på fire hjul. Bilen er en god ven, det andet hjem og samtidig kvindens dyreste accessorie. Mød spændende kvinder - og deres biler

Ellie Jokar: Mine biler skal være praktiske
Musiker og satiriker Ellie Jokar, som er kendt fra blandt andet DR-satiren 'Det Slører Stadig', kører rigtig meget i bil. Hun kører indimellem Danmark rundt, når hun skal optræde med shows eller foredrag, og hun kan godt lide at køre.

Berrit Kvorning: Jeg har et meget personligt forhold til mine biler
”Min bil er min helt egen lille cirkusvogn, som jeg bruger, når jeg rejser rundt i landet for at holde foredrag og kurser i personlig kommunikation og gennemslagskraft”, fortæller skuespiller og performancetræner Berrit Kvorning.

Le Gammeltoft: Bilbranchens markedsføring til kvinder er elendig
DJ, radiovært og fra i år ejer af egen radiokanal Le Gammeltoft ved mere om biler end gennemsnittet. Hun har bl.a. skrevet for Bilmagasinet og har ejet og kørt i en del firehjulstrækkere. Hun har kørt i konkurrencer og rundt på vulkaner på Island, og så synes hun, klicheerne om kvinder i bilbranchen er forfærdelige.

Lisbeth Østergaard: Det kan hjælpe at give starteren et dask med en hammer
En helt ny Mini, en ret gammel brugt Boble og en auberginefarvet A1’er med terner på er bare nogle af de biler, tv2-vært Lisbeth Østergaard har haft. Det er tydeligt, at hun ved meget om biler - men hun er også vokset op på en tankstation.

Suzanne Bjerrehuus: Alle kvinder burde have en stor bil
Suzanne Bjerrehuus kører meget og er rigtig glad for sin store sølvgrå Golf VW. Hun har transporteret kommoder, senge, børnebørn og mange andre ting i den, og den har god plads. Suzanne mener, at alle kvinder burde have en stor bil.