Find den rigtige bil, når du køber brugt

Hvis du ikke vil bruge alt for mange penge på din bil, kan du vælge at købe den brugt. Der er flere steder på nettet, hvor du kan finde brugte biler, og hvis du tager dine forholdsregler, kan du gøre et godt køb

Køb af en ny bil er for mange noget, der kan mærkes i privatbudgettet. Hvis du gerne vil holde omkostningerne nede, kan du vælge at købe din nye bil brugt. Her finder du links til nogle af de største brugtbil-baser på Internettet. Kig dig omkring, og husk at læse Guiden til køb af brugt bil her på Kvindebil.dk, før du underskriver kontrakten.

BILBASEN.DK: Bilbasen.dk er Danmarks førende bilsite når det gælder køb og salg af brugt bil. Du har også mulighed for at lave et såkaldt "nummerpladetjek", hvor du tjekker bilen for restgæld, syn og kilometertal. Oplysningerne stammer fra SKAT, og du kan tjekke på Trafikstyrelsen.dk eller på Tjekbil.dk. BilBasen indestår derfor ikke for rigtigheden heraf.

BILTORVET.DK: Her finder du mange tusind bilannoncer, som ikke er sat til salg på andre bilportaler. Biltorvet er 100% ejet af den professionelle bilbranche i Danmark. Ejerkredsen i Biltorvet A/S tæller cirka 400 selskaber, der repræsenterer omkring 800 af de største bilforretninger i hele landet. Biltorvets ejerkreds står selv for ca. 2/3 af al professionel handel med nye og brugte biler i Danmark. Resten ligger fortrinsvis hos de bilforhandlere, der annoncerer på Biltorvet.dk uden at være en del af ejerkredsen.

DEN BLÅ AVIS: På dba.dk kan du både købe og sælge brugte biler.

BILPRISER.DK Denne side er god hvis du skal have en indikation af hvad din brugte bil er værd.

AUTOUNCLE.DK: AutoUncle.dk skriver, at sitet er "den hurtigste vej til din næste drømmebil". Sitet samler data fra 500 sider på nettet. Du kan se liggetider, nedsatte priser og prisvurderinger på alle brugte biler til salg, og samtidig tjekke restgæld og kilometerfusk