Racerbiler til dig, der elsker fart

Er der en racerkører gemt i dig, og vil du gerne give andre baghjul, så se med her

Hvis du foretrækker at “bilen rykker” når du starter i 1. gear i et lyskryds, og du samtidig elsker, at du kan stikke af på motorvejen fra de kedelige billister, der ruller af sted i sneglefart, så skal du kigge efter en bil med en lidt større motor. Her er Kvindebils bud på nogle af de seje racerbiler:

Ford Fiesta ST
Vores første bud er Fords udgave af en lille dagligracerbil.
Ford Fiesta ST har 182 Hestekræfter, kommer fra 0-100 på 6,9 sekunder og har en tophastighed på 220km/t. Det kan godt være, at det ikke umiddelbart lyder af meget, men Ford Fiestaen er en lille og let bil, så den er absolut ikke kedelig.
Den har blandt andet en sportsundervogn, 6 gear, optimerede bremser og Recaro sportsæder.
Bilen kan købes fra kr. 278.000,-
 

Golf GTI - komfortabel, sikker og sjov
Den klassiske Golf GTI har været på markedet i årtier.
En Golf GTI er VW´s svar på en “dagligdags-racer” med dobbelt udstødning, sænket undervogn, sportssæder og sportsrat.
GTI´en er både komfortabel, sikker og sjov, og så er den naturligvis hurtig.
Den nye version af Golf GTI Clubsport yder 265 hestekræfter og har en 2,0 liters turbo motor med direkte benzinindsprøjtning.
Når du ønsker noget usædvanligt udover en “A til B bil”, så der kommer fart over feltet, så er en Golf GTI noget for dig.
Kan købes fra ny for kr. 440.000,-
Se mere på volkswagen.dk 

Opel Corsa OPC - det sporty design
Opels svar på en dagligdags racer er deres hurtige udgave af Opel Corsa´en - Opel Corsa OPC 1,6 Turbo med 207 Hestekræfter. Den er udstyret med Recaro Sportssæder i sort dellæder.
OPC´en har et sportsligt design og er ligesom de andre Opel OPC modeller, designet af Opel Performance Center, som sørger for den høje ydelse og for at kvaliteten er i top.
Kan købes fra ny kr. 300.000,-
Se mere på opel.dk   

Audi TT - en klassiker
Audi TT er Audi´s bud på en kompakt sportsvogn, som har været på markedet siden 1998. Bilen har en letvægtskonstruktion, et markant design og en dynamisk undervogn. Den fåes i forskellige motorvarianter eksempelvis med en 2,0 TFSI-motor med 230HK. Den kører fra 0-100 på 5,9 sekunder og har en tophastighed på 250km i timen. Pris fra 703.672,-.
Hvis man ønsker et billigere udgangspunkt fåes den med en 1,8 TSFI motor med 180HK, som kører fra 0-100 på 6,9 sekunder og har en tophastighed på 241km i timen. Denne model fåes fra 560.792,-
Se mere på audi.dk

BMW M135i - moderne livsstil
“Moderne livsstil i sin smukkeste form” er BMW´s egen udtalelse om BMW 1 serien, og hvis vi skriver et lille “M” foran betegnelsen bliver det hurtigt meget sjovere.
BMW M135i er en 3,0 liters motor med 326 hestekræfter. Den kommer op i fart fra 0-100 kilometer i timen på 5,1 sekunder og har en tophastighed på 250 kilometer i timen.
Her går du ikke på kompromis med hverken komfort, fart eller sikkerhed.
Kan købes fra ny 645.300,-
Se mere på bmw.dk

Mercedes A45 AMG - toppen af poppen
Mercedes A klasse i en AMG version er i stil med BMW M1 - en racerversion af sin klasse og er “et provokerende vilddyr” at kigge på. Den er udstyret med sportssæder, dobbeltudstødning, sports gearknop og' shiftpaddels' i rattet som i en formel 1-bil, så man hurtigere kan skifte gear. Den kan fås med ekstra racerlyd, hvis du ønsker det.
Motoren er en 2,0 liters motor med 381 hestekræfter, og den kan komme fra 0-100 kilometer i timen på 4,6 sekunder. Tophastigheden ligger på 250 kilometer i timen.
Mercedes A45AMG er klassens hurtigste racer, og her er der også kræset for mekanikken.
Mercedes´sports-serie “AMG” er en klasse for sig. Motorerne er håndbygget af specialister på AMG fabrikken, så hver motor er signeret af den respektive mekaniker.
AMG bilerne har typisk et mere aggressivt udseende. Den har bedre styre egenskaber, og i nogle af AMG-modellerne er flere dele af bilen bygget i karbon.
Mercedes A 45AMG kan fås fra kr. 826.400,-
Se mere her på mercedes-benz.dk

Kvindebil.dk tager forbehold for prisændringer.