Lej en bil til ferien, flytningen eller festen

Hvis du skal en tur til udlandet, eller hvis du kun har brug for en bil i ny og næ, kan du leje bilen for en kortere periode. Det kan også være, at du gerne vil leje en smuk bil til en særlig begivenhed eller har brug for en flyttevogn

Der kan være mange anledninger til, du ønsker at leje en bil. Det kan være en drømmebil, en bryllupsbil, en flyttebil eller en bil til at køre på sommerferie i.

Kvindebil.dk har samlet nogle muligheder her til inspiration:

  • Limousinekørsel: Hvis du skal til fest og ønsker du at blive transporteret som de kendte filmskuespillere hen til den røde løber, så lej en limousine med funklende champagne bobler og god musik. På adressen bookaclassic.dk kan du finde drømmebilen til dit bryllup eller til en oplevelse med venner og familie.
  • Flyttebil: Hvis du synes, at det er synd at bruge din egen bil til at flytte i, eller du mangler plads i bilen, kan du vælge at leje et lig af en flyttevogn. Her skal du ikke tænke på, om du kommer til at skramme bilen eller snavse den til. Det er et lig, og den har masser af buler og skræmmer i forvejen. Find din flyttebil på lejetlig.dk. Advarsel: der er VIRKELIG tale om et lig!! Du kan også leje almindelige flyttebiler blandt andet hos europcar.dk, avis.dk, hertzdk.dk.
  • Bryllupskørsel: Uanset om du er til klassiske biler, amerikanske biler eller hestevogne, så kan alt lade sig gøre indenfor bryllupskørsel (næsten). Du kan gøre livets store dag endnu mere særlig med en fantastisk bryllupskørsel som skiller sig lidt ud. På adressen bookaclassic.dk kan du finde drømmebilen til dit bryllup eller til en oplevelse med venner og familie. Her finder ud alt fra den klassiske Rolls Royse til en vaskeægte Pintiac Bonneville fra 1969. Du finder også flotte biler på koier.com, bildroemme.dk, buick.dk og bryllup.dk
  • Minileasing: Hvis du står akut og mangler en bil til enten at køre på ferie i, eller fordi den gamle er blevet solgt før tid, så tilbyder de fleste store udleljingsselskaber så som Hertz, Avis, Europecar og Sixt minileasing af biler fra lidt over hundrede kroner om dagen. Du bestemmer selv, hvor mange dage, du vil minilease bilen.
  • Leje af bil i udlandet: Hvis du skal på ferie og ønsker at leje en bil på destinationen, kan det med fordel gøres hjemmefra. De store udlejningsfirmaer Hertz, AVIS, Europcar tilbyder leje af biler i udlandet, og bilen kan bookes allerede hjemmefra. Pas på med at booke hos små udlejningsfirmaer. Vælg et firma, som har kontor herhjemme i Danmark. Bilmodellerne er inddelt i forskellige kategorier, så du nemt kan gennemskue, hvad du har behov for ud fra hvor mange mennesker, I er i familien.

Det skal du være opmærksom på, når du lejer en bil: 

  1. Forsikringsregler - læs det med småt og undersøg hvad lejen dækker, og hvad den ikke dækker.
  2. Hvor mange kilometer er inkluderet i prisen? Hvis du kommer til at betale for ekstra kilometer, kan det godt gå hen at blive dyrt, ligesom tilfældet er for overvægt på flyet.
  3. Minimumsalder - tjek hvor gammel skal du være, for at du har lov til at sætte dig bag rattet.

Derudover skal du huske at undersøge bilen for fejl og mangler, når du får den udleveret. På den måde undgår du at få en regning for en skade, som du ikke selv har lavet. 

God tur!