Myter og gode løgnehistorier

Der hersker mange myter og gode løgnehistorier om kvinder, mænd og biler. Find ud af om du svarer rigtigt på spørgsmålene


 
 

Tror mænd, at de er bedst til at køre bil, og er det mon kvinden, der beslutter, hvilken bil familien skal have. Find svarene på disse og mange flere gode myter og løgnehistorier her:

Vil kvinder også ha' de fede biler?
Svaret er ja. Peugeot har foretaget en undersøgelse blandt 3.000 kvinder, og tendensen er klar: Kvinderne vil have biler, der passer til deres stil og personlighed.
Kilde: Bilen.dk

Er mænd bange, når kvinder kører bil?
Svaret er ja. Mange mænd er nervøse, når det er kvinder, der sidder ved rattet. Det viser en britisk undersøgelse, der er gennemført af onepoll.com.
Kilde: Ekstrabladet.dk

Bliver kvindelige bilister stressede, når deres mand sidder på passagersædet?
Svaret er ja. En britisk undersøgelse viser, at over halvdelen af alle kvindelige bilister bliver nervøse og stressede, når deres mænd sidder ved siden af i passagersædet.
Kilde: Bilen.dk

Tror mænd, at de er bedst til at køre bil?
Svaret er ja. En undersøgelse, der er foretaget af Tryg Forsikring i Norge, viser, at hele 68 procent af mændene opfatter sig selv som bedre bilister end deres koner eller kærester.
Kilde: bt.dk

Kører mænd bedre bil end kvinder?
Svaret er nej. Mænd kører ikke bedre end kvinder - de har oftest bare mere interesse for biler og kører mere end kvinderne, siger chefinstruktør hos FDM Sjællandsringen. Kilde:
Ugebrevet A4

Er det kvinderne, der bestemmer familiens bil?
Svaret er ja. Kvinderne afslører, at 19 ud af 20 kvinder bestemmer - eller er med til at bestemme - familiens bil. Ja, faktisk svarer knap hver fjerde kvinde i undersøgelsen, at de beslutter, hvilken bil husstanden skal have - og står for bilkøbet.
Kilde: Sydkysten.dk

Køber kvinder store biler?
Svaret er nej. Når danske kvinder sætter deres navn på en slutseddel hos en bilforhandler, står der næsten altid navnet på en lille bil på den.
Kilde: Bilpriser.dk

Er det virkelig sandt, at kvinder har fire par sko i bilen?
Svaret er ja. Ifølge en undersøgelse, der er gennemført af det britiske forsikringsselskab for kvinder, Sheilas Wheels, bruger kvindelige bilister bilen som garderobe og omklædningsrum. 60 procent af de adspurgte kvinder i undersøgelsen betragter bilen som en ekstra forlængelse af deres bopæl. 85 pct. indrømmer, at de ofte efterlader ting, som snarere ville høre hjemme i walk-in skabet derhjemme.
Kilde: Jyllands-Posten.dk

Har kvinder en dyt forstand på biler?
Svaret er ja. Det er en velkendt fordom, at kvinder ikke har en dyt forstand på biler. Imidlertid er kvinders interesse for biler stigende, hvilket blandt andet kan ses ved, at bilarrangementer for kvinder er tilløbsstykker.
Kilde: Tv2fyn.dk

Er der udviklet en kvindelig crashtestdukke, så bilproducenterne kan gøre biler sikre for kvinder?
Svaret er ja. Kollisionsforsøg foretaget af svenske trafikforskere viser, at eksisterende bilsæder er for hårde til at kunne beskytte kvinder mod piskesmældsskader under en kollision. De har nu udviklet verdens første kvindelige crashtestdukke, for at bilproducenterne skal kunne gøre bilerne mere piskesmældssikre for kvinder.
Kilde: Videnskab.dk

Får kvinder flere og flere fartbøder?
Svaret er ja. Kvinder er begyndt at træde hårdere på speederen. Fartbøder blandt kvinder er de seneste år fordoblet.
Kilde: Politiken.dk

Køber kinesiske kvinder flere hurtige biler end tilsvarende kvinder i vesten?
Svaret er ja. Forhandlerne af de helt dyre luksusbiler har måttet sande, at i Kina er køberne langt mere unisex end i vesten. 30 pct. af de Masarati-biler, der sælges i Kina købes af kvinder. I USA og Europa er det kun omkring 2-3 pct. af køberne, der er kvinder.
Kilde: Finans.dk

Har gravide kvinder større risiko for at blive involveret i en ulykke?
Svaret er ja. Kvinder med et barn i maven skal være mere forsigtige i trafikken. Det viser en undersøgelse, der er offentliggjort i »Canadian Medical Association Journal«.
Kilde: BT.dk

Er kvinder hurtigere end mænd til at få solgt deres bil?
Svaret er ja. Kvinderne ligger i overhalingsbanen i forhold til mænd, når det handler om at få solgt den brugte bil. Det viser en opgørelse over bilernes liggetider på DBA biler. Kilde:
Motorsporten.dk