Når du skal vælge bil

En undersøgelse viser, at mens mænd køber biler med hjertet, er kvinder langt mere snusfornuftige. For mange kvinder er det vigtigt, at bilen er sikker, økonomisk i drift og ser godt ud

Mens mænd lader sig forføre af luksusbiler, lader kvinderne fornuften styre. Alligevel er det stort set kvindernes favoritter, der ender hjemme i garagerne. Det viser en undersøgelse fra Spar Nord og BilBasen foretaget på baggrund af 13 millioner bilsøgninger på BilBasen.dk i løbet af 2013.


Det er især de dyre, tyskproducerede biler, som er populære hos mændene, når bilen skal skiftes, mens kvindernes interesse for bilkøb viser sig at være langt mere økonomisk og fornuftig. Når mænd og kvinder har øje for vidt forskellige biler, skyldes det ifølge markedsanalytiker hos BilBasen Jan Lang, at mænd generelt lader sig styre af drømmene, mens kvinder i højere grad søger ud fra et praktisk og økonomisk perspektiv.

Uanset, om du personligt er til motorkraft eller den lille økobil, har vi her på Kvindebil.dk fundet frem til biler, måske vil interessere dig: